Tagpap i Hillerød, Hørsholm og nordsjælland

Kontakt os i dag

Tagpap i høj kvalitet

Skal du have renoveret et slidt tag, eller har du behov for tagdækning ved et nybyggeri? Så kan tagpap meget vel være det rette valg for dig. AJ Tagdækning udfører alle former for tage med tagpap for både virksomheder og private, hvad enten det drejer sig om tagpapdækning til renovering eller nybyg.

Et tag med mange fordele

Selvom tagpap måske ikke lyder synderligt interessant, er det et tag med utroligt mange fordele. Udover at være yderst prisvenligt, er det også ganske holdbart, så længe det er monteret professionelt og korrekt. Tagpap er et meget fleksibelt materiale, der med sin smidighed kan anvendes til snart sagt alle tagformer og hældninger, og materialet egner sig til både nye og ældre tagkonstruktioner. Derudover er det nemt at vedligeholde og reparere på, da der ikke er krummelurer og bølger, hvor blade, skidt og snavs kan gemme sig. Kort sagt er der mange fordele ved at vælge tagpap til dit tag.

Professionel rådgivning

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal vælge tagpap til din tagdækningsopgave, er du altid mere end velkommen til at kontakte AJ Tagdækning. Sammen afdækker vi dine forventninger, ønsker og behov, og med vores store erfaring i tagdækning med tagpap kan vi rådgive dig mod den helt rette løsning for lige netop dig og dit tag.

 

Erfaring sikrer høj kvalitet

AJ Tagdækning har mere end et årtis erfaring i at arbejde med tagpap, og det er din garanti for godt håndværk. Når du vælger AJ Tagdækning til din opgave, er du derudover sikret, at tagpappet er af højeste kvalitet, da vi kun benytter os af Icopal tagpap, som er det allerbedste tagpap på markedet.