Listedækning

Kontakt os i dag

Listedækning i Nordsjælland

Listedækning bliver kun mere og mere populært og udbredt, både når det drejer sig om listedækning ved renoveringsopgaver og ved nybyggeri. AJ Tagdækning udfører naturligvis professionel listedækning, som kan give dit tag et anderledes, rustikt og mere moderne udtryk. Uanset om du skal have udført listedækning på et pyramidetag, vinkelhus, buet tag eller noget fjerde, så er AJ Tagdækning klar til at udføre opgaven for dig med professionel hånd.

Et flot visuelt element

En listedækning er en måde at bryde den flade og lidt ensformige tagpapflade på. Listedækningen foregår ved, at vi samler tagpapbanerne på ryggen af listerne og derefter afslutter med en underliggende eller overliggende kappe. Således har du altså en mulighed for at gøre lidt ekstra ud af dit tag, som med listedækningen får et anderledes, mere levende og moderne udseende, der samtidig giver taget et mere arkitektonisk udtryk.

Fokus på finish

AJ Tagdækning udfører listedækning af høj kvalitet på alle typer af tagpapflader, og uanset opgavens størrelse er vores fokus altid på en korrekt og professionelt udført listedækning med flot og ensartet finish. Vi ved nemlig, at listedækningen er det, der tilfører taget lige dét ekstra, og derfor skal det naturligvis være monteret med øje for detaljen.